Nieuws

Haitse Hoos spreekt op de Institutional Investor Bermuda 2008 Conference
1 juli 2008
Op 27 oktober 2008 is Haitse Hoos panelspreker tijdens de Institutional Investor Bermuda 2008 Conference. Het onderwerp van zijn betoog is hoe institutionele beleggers  de beoogde beleggingsdoelstellingen kunnen realiseren. Zie http://marhedge.com/conferences/2008/bermuda/default.asp voor meer details.

Haitse Hoos spreekt op de pre-conference workshop van het European Fund Manager Selection in Londen
30 juni 2008
Op 6 oktober 2008 zal Haitse Hoos tijdens de pre-conference workshopspreken over fiduciair management. Het onderwerp van zijn presentatie gaat over de voor- en nadelen van Fiduciair Beheer in de praktijk.

Opdracht bij Stichting Pensioen Fonds voor de Levensmiddelen Technologie
15 juni 2008
Asset Advisors gaat samen met Van Nunen & Partners een review doen voor het fonds over de wijze waarop de beleggingen worden beheerd.

Opdracht bij Philips Pensioen Fonds voor Asset Advisors
12 maart 2008
Asset Advisors gaat de CIO en de beleggingscommissie van het € 15 miljard grote Philips Pensioen Fonds ondersteunen met betrekking tot strategische beleggings- en beleidsadviezen. In deze opdracht levert Asset Advisors kennis en vaardigheden om het Philips Pensioen Fonds te versterken op het gebied van rendement en risicomanagement.

Nieuw mandaat voor Asset Advisors, in coöperatie met Van Nunen & Partners, voor het Prins Bernhard Cultuurfonds
21 februari 2008
Samen met Van Nunen & Partners heeft Asset Advisors een nieuw mandaat gekregen om een fiduciair manager te selecteren voor het Prins Bernhard Cultuurfonds, één van de grootste Nederlandse stichtingen op het gebied van goede doelen. Tevens begeleiden ze het fonds bij een global custody search.

Haitse Hoos spreekt op de European Institutional Investor Institute meeting in Noordwijk
15 februari 2008
Op 16 april 2008 spreekt Haitse Hoos tijdens de European Institutional Investor Institute Nordic and Benelux meeting in Noordwijk. Het onderwerp van zijn presentatie gaat over de voor- en nadelen van Fiduciair management voor pensioenfondsen. De presentatie gaat in op fiduciair management als tool voor institutionele beleggers voor diversificatie en risicomanagement. Tevens komt aan bod hoe een fiduciair manager wordt geselecteerd en hoe de gekozen manager te monitoren is.

Haitse Hoos spreekt op de Scandinavian Institutional Investors Summit in Kopenhagen
10 februari 2008
Op 6 mei 2008 is Haitse Hoos panelspreker tijdens het congres Scandinavian Institutional Investors Summit van IMN. Het onderwerp van zijn betoog is  hoe institutionele beleggers (in West-Europa) de beoogde beleggingsdoelstellingen kunnen realiseren. Zie www.imn.org/etm1095 voor meer details.